Прикарпатець намагався вкрасти з магазину жувальні гумки та кіндери


Впродовж останніх днів в Івано-Франківську поліцейським охорони доводилось неодноразово виїжджати на «тривожні» спрацювання до магазинів міста.

Так і цього разу працівник магазину натиснув кнопку термінового виклику поліції, коли помітив що чоловік намагається винести за межі каси неоплачений товар.

Близько 14.00 на пульт централізованого спостереження надійшов сигнал «тривога», із супермаркету розташованого у центрі міста. На місці події працівники поліції охорони встановили, що невідомий, перебуваючи в супермаркеті, намагався викрасти товар, який здебільшого викрадають підлітки,але у більшій кількості, а це 29 пачок жувальних гумок та два яйця кіндер сюрприз, на загальну суму близько 250 гривень. Проте закінчити свій задум чоловіку не вдалось, оскільки його дії помітив охоронник торгівельної зали, після чого непомітно для зловмисника натиснув кнопку термінового виклику поліції. Поліцейські, які прибули за кілька хвилин, зустріли ласого до дармівщини підозрюваного вже біля виходу із магазину. При поверхневому огляді у нього було виявлено викрадений товар, а також шприц та ніж. Чоловіка негайно було затримано.

Затриманим виявився 34-річний місцевий мешканець. На місце події правоохоронцями було викликано патрульну службу для подальшого вияснення обставин події.

Управління поліції охорони в Івано-Франківській області