Прикарпатець обікрав працедавця


Працівники Надвірнянського райвідділу міліції у районі затримали правопорушника.

Про це повідомляє прес-служба СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області. 

Так, 14 січня 2014 року до райвідділу міліції звернувся 64-річний житель с. Камінна, Надвірнянського району. Чоловік заявив, що напередодні, невідома особа з його будинку викрала гроші в сумі 300 гривень.

За словами начальника Надвірнянського РВ УМВС підполковника міліції Івана Кавінського, проведеними слідчо-оперативними заходами працівники міліції встановили, що до кримінального правопорушення причетний 33-річний раніше несудимий житель району.

Правоохоронцям зловмисник розповів, що постійного місця роботи не мав, інколи перебивався тимчасовими підробітками, проте на особисті потреби коштів не вистачало. Тому і вирішив вчинити крадіжку. Крім того, як повідомив останній, він був знайомий з потерпілим та інколи допомагав йому по господарству. І коли заявник хотів віддячити за виконану роботу, правопорушник скориставшись тим, що господар вийшов з будинку, зайшов у відчинену кімнату та викрав гроші. Зробивши «чорну справу», швидко зник з місця події.

Наразі слідчим відділом Надвірнянського райвідділу міліції проводиться досудове розслідування, відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до трьох років.