Прикарпатець в інтернеті зібрав 42 тисячі на заставу, щоб йти в парламент


Прикарпатець Роман Марцінковський від початку червня в інтернеті зібрав необхідну суму для застави, щоб балотуватися до Парламенту.

Директор Благодійного фонду «Долоньки доброти», надвірнянець Роман Марцінковський вирішив йти до парламенту по 87 виборчому окрузі. Для цього чоловік оголосив збір коштів на заставу, яку потрібно внести, аби зареєтруватись кандидатом. Це 42 тисячі гривень, пише Бліц-Інфо

За 18 днів йому вдалося зібрати необхідну суму. Про це він написав на своїй сторінці у соцмережі.

"Увага, Друзі! Сума зібрана! Збір коштів - припинено!!! У разі перемоги на виборах – повернуті кошти перерахую на розрахунковий рахунок благодійного фонду Долоньки доброти для потреб онкохворих дітей в Онкогематологічному відділенні ІФ ОДКЛ!", - написав Марцінковський.

Варто зауважити, що Роман Марцінковський працює у приватному підприємстві «БТІ Експерт» на посаді оцінювача з експертно грошової оцінки земельних ділянок.

Також є директором на добровільних засадах Благодійного фонду «Долоньки доброти». Фонд опікується онкохворими дітьми, котрі поступили на лікування в Онкогематологічне відділення Івано-Франківської обласної дитячої клінічної лікарні.

Майстер спорту України з автомобільних видів спорту.