Прикарпатець виграв смартфон від ПриватБанку


ПриватБанк підбив підсумки нещодавно проведеної акції “Смартфонів п’ять вагонів” для клієнтів-власників карток Mastercard із врученням смартфонів Xiaomi Redmi 4 (32GB)

Переможцем став прикарпатець Віталій Дубас, який придбав квиток на потяг 31.12.2017 - в останній день акції.

“Саме придбання смартфону було пріоритетом на найближче майбутнє, але купувати не прийшлось, - розказує переможець в акції. -  Я був впевнений, що мені телефонують з ПриватБанку, бо номер, з якого мені повідомили про виграш - це номер гарячою лінії, тому й сумнівів не було, що я переможець. Завжди приємно отримувати подарунки, особливо  напередодні  зимових свят”.

Як повідомляє прес-офіс ПриватБанку, акція "Смартфонів п'ять вагонів" тривала до 31 грудня. В акції брали участь клієнти ПриватБанку - власники карток Mastercard, які в період акції придбають квиток на поїзд у будь-якому каналі продажу. Реєстрація в акції не потрібна. Клієнт ПриватБанку автоматично ставав учасником при купівлі квитка за допомогою картки Mastercard.

Акція також діяла і при купівлі квитка "туди й назад", а також при купівлі не на своє ім'я. Смартфони Xiaomi Redmi 4 (32GB) розігрувались щотижня серед усіх клієнтів, що виконали умови акції. Визначення переможців відбувалось випадковим чином – щотижня визначалось 20 переможців. Один клієнт міг отримати подарунок лише один раз.