Прикарпатка вкрала на сільській дискотеці сумочку з трьома мобільниками


Так, до Галицького відділення поліції надійшло повідомлення від 17-річної потерпілої про крадіжку з сільського Будинку культури її сумочки з трьома мобільними телефонами «Prestigio» та «Lenovo».

В ході проведення відповідних заходів правоохоронці встановили особу зловмисниці. Нею виявилась 28-річна мешканка одного із сіл району, яка уже раніше притягалася до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжки, інформує прес-служба Нацполіції в області.

Як з’ясувалося, потерпіла, перебуваючи в клубі на дискотеці, залишила на підвіконнику свою сумочку з мобільними телефонами без нагляду, чим і скористалася зловмисниця котра, помітивши, що за її діями ніхто не спостерігає, поцупила сумку та з місця події втекла.

У скоєному лиходійка зізналася та розповіла правоохоронцям, що один крадений мобільний пристрій продала, інший здала в ремонт, а ще одним користувалася.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Згідно санкції статті зловмисниці загрожує покарання від мінімального – у вигляді штрафу, до максимального – позбавлення волі на строк до трьох років.