Прикарпатку з немовлям виписують з лікарні, бо не має грошей. Потрібна допомога


Мама виховує 5 дітей, в с.Вербовець, Косівського району.

Від двох місяців маленька Діаночка постійно з мамою по лікарнях, вже перенесла операцію, по видаленню пухлини на лопатці. 

За словами волонтерів наразі дитина знаходиться в Івано-Франківській обласній дитячій клінічній лікарні, в пульмонологічному відділенні, з попереднім діагнозом - запалення легень. Втім є ще одна проблема - дівчинка на свої 6 з половиною місяців важить всього 4.200 кг.

"Потрапила малеча до цього відділення, минулої п'ятниці, а вже сьогодні її збиралися виписувати додому, бо в жінки немає за що лікувати дитину. Дитина не тримає голівоньку, виглядає на новонароджену, знесилина, погано їсть + запалення легень і додому... До нас звернулися небайдужі люди, щоб ми допомогли, бо дитина може померти, а лікарі не знають навіть точного діагнозу", - написала волонтерка Valeriya Kushnirenko.

Волонтерка розповідає, що вони підійшли до лікуючого лікаря дитини, Витвицької Віри Василівни і пояснили, що готові взяти на себе повне фінансове забезпечення для цієї дитини, готові оплатити всі обстеження, аналізи. Тільки запитали з чого потрібно почати?

"Відповідь лікаря просто вразила, цитую - "З голови"! "Тобто з голови"?,- перепитує волонтер. Відповідь лікаря - ,"ну та то 5 дитина в неї, і як не може справитися з лікуванням, то для чого то їй потрібно, тільки хвора може народити п'яту дитину. - "Ви розумієте, що якщо дитина не буде набирати вагу, вона помре?" - продовжує волонтер. Відповідь лікаря: Так, розумію, а що я зроблю?". На цій ноті діалог зупинився і ми пішли до завідуючої відділення! Господи, ну як можна дивитися, як на твоїх очах згасає тільки - но розпочате людське життя, як можна не боятися Бога та робити такі гріхи? ",- обурюється Valeriya Kushnirenko.

Зараз дитинці потрібно пройти повний курс обстеження, здати усі аналізи, щоб виявити причину її стану. Але для цього треба гроші. Тож волонтери просять усіх небайдужих допомогти маленькому янголятку одужати.

Реквізити для допомоги:

Рахунок - 26005052549009

МФО- 336677
EGRPOU - 42732425
Карта ключ приват банк - 
5169 3305 1633 7117
(Кушніренко Валерія )БО "Час добра та милосердя" КАРТА ФОНДУ.
ОБОВ'ЯЗКОВО ВКАЗУЙТЕ ПОЗНАЧКУ
для "на лікування"
тел. 0950301429