Прикарпатки на інвалідних візках змагаються за титул "Королева Інтернету"


18 травня в Івано-Франівському коледжі фізичного виховання буде проходити конкурс краси для дівчат з обмеженими можливостями "Королева Прикарпаття 2019".

22 квітня стартувало інтернет голосування за переможницю в номінації "Міс Інтернет", яке триватиме до 23 години 17 травня, інформує Бліц-Інфо.

За перемогу в конкурсі змагаються 6 чарівних прикарпаток:

  • Анна Остапів
  • Оксана Кузнецова
  • Іванка Семенюк
  • Тамара Стефінин
  • Марійка Мисюк
  • Іра Волинець

Проголосувати за учасницю, яка вам сподобалася можна за посиланням.

Анна Остапів

"Всім привіт! Мене звати Анна Остапів. Мені 24 роки. Проживаю у Івано-Франківській області, с. Черніїв. Вільний час люблю проводити з друзями, відвідувати кіно та театр, а також подорожувати (правда закордоном ще не була). Працюю оператором комп'ютерного набору. Займаюся параолімпійським видом спорту "боче". "Той, хто має надію, живе по‑іншому" - дуже хороші слова, які я собі повторюю, коли буває важко і постійно доводиться долати життєві труднощі. Мрію про романтичну подорож до Парижу та свій власний невеликий будинок. І найголовніше - це стати коханою дружиною, люблячою мамою."

Світлина від Ніки Демчук.

Оксана Кузнецова

"Привіт! Мене звати Ксенія. Проживаю в м. Івано-Франківськ. Я весела дівчина, люблю відпочивати з друзями. На візочку з дитинства, але він не є перепоною для повноцінного, активного способу життя. Приклад тому, що всього досягла самотужки, через те, що рано втратила батьків. На даний момент працюю перукарем. Приймала участь закордоном в змаганнях по танцях та тенісу. Мрію з'їздити на море."

Світлина від Ніки Демчук.

Іванка Семенюк

"Всім привіт! Мене звати Іванна. Мені 24 роки. На конкурсі я представляю місто Коломия. На даний час захоплююся вишиванням картин та одягу. Виготовляю та продаю вироби hand made. Навчаюсь на журналіста і являюсь волонтером громадської організації - проводжу майстер-класи для людей з інвалідністю. Важливим вважаю для себе надбання нових знань, саморозвиток. А головні мети - знайти своє місце в житті, займатися тим, що подобається, а також створити люблячу сім'ю."

Світлина від Ніки Демчук.

Тамара Стефінин

"Привіт усім! Мене звати Тамара. Мені 36 років. На конкурсі я представляю місто Тисменицю, село Березівка. Моє хоббі - вишивання ікон та одягу в різних техніках, виставка яких відбудеться незабаром. Люблю філософію і психологію. Радію кожному дню. Люблю життя, природу та мрію, щоб всі люди були здорові і щасливі."

Світлина від Ніки Демчук.

Марійка Мисюк

“Всім привіт!Мене звати Мисюк Марія. Я представляю місто Надвірну, смт. Делятин.
Займаюсь танцями. Навчаюсь на спеціальність ”Web-дизайнер”. Веду активне життя та приймаю часть у різноманітних заходах, конкурсах. Люблю пекти тортики. Я переконана, що люди з інвалідністю можуть працювати нарівні з іншими, що вони також відповідальні та дієві робітники."

Світлина від Ніки Демчук.

Іра Волинець

"Привіт! Мене звати Іра. Мені 38 років. Я представляю м. Снятин. 
Займаюсь спортом, стрільбою з луку. Являюсь членом національної паралімпійської збірної України та майстером спорту міжнародного класу. Учасниця чотирьох паралімпіад. Люблю музику, гарні фільми, спорт. Вирощую квіти. Піклуюсь про родину - маю сина, йому 13 років."

Світлина від Ніки Демчук.