Прикарпатська красуня сьогодні позмагається за корону Міс Україна 2018


Сьогодні, 20 вересня відбудеться фінал конкурсу Міс Україна 2018, у якому 25 дівчат поборються за корону головної красуні.

При цьому три переможниці представлять нашу державу на міжнародних конкурсах Miss World, Miss Earth і Miss International, пише Бліц-Інфо з посиланням на Радіо Максимум.

Національний конкурс Міс Україна проводиться щорічно з 1991 року. Це унікальний проект, переможниці якого відправляються представляти нашу державу на Miss World (найбільший конкурс краси в світі серед 120 держав), Miss Earth (один з найпрестижніших міжнародних конкурсів краси, що проводиться під егідою ООН) та Miss International (четвертий за величиною конкурс краси).

Прикметно, що протягом відбору конкурсанток почесне журі звертає увагу не тільки на зовнішні дані українських красунь, а й на соціальну діяльність дівчат, їхні хобі та освіченість.

Івано-Франківщину на конкурсі представляє 23-річна Олена Вінтоняк.

"Я з дитинства знала, що хочу пов'язати і оточити своє життя красою. З 17 років працюю моделлю. Незважаючи на це, у мене є диплом економіста і косметолога. Всі мрії повинні збуватися, тому зараз вчуся грати на фортепіано. Мрію продовжувати розвиватися в fashion-індустрії та індустрії краси", - розповідає дівчина.

Олена Вінтоняк - фото 277061