Прикарпатська поліція розшукує водія, що збив велосипедистку і втік


Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 15 березня, близько 18 год. 15 хвилин в с. Добротів, Надвірнянського району.

Водій невстановленого автомобіля допустив наїзд на 64-річну місцеву жительку, яка рухалася на велосипеді, після чого покинув місце події. В результаті дорожньо-транспортної пригоди жінка отримала тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми та перелому ключиці.

За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за ознаками вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Наразі поліцейські проводять розшукові заходи щодо встановлення місця перебування водія-втікача та транспортного засобу причетного до вчинення даного злочину.

Водночас працівники поліції звертаються до ймовірних свідків цієї дорожньо-транспортної пригоди з проханням надати інформацію про марку, колір автомобіля та обставини вчинення наїзду на людину.

СК ГУНП в Івано-Франківській області