Прикарпатська поліція з'ясовує обставини смерті поляка на Пруті


Вчора, 1 травня, до Снятинського відділення поліції надійшло повідомлення із служби «102» про те, що в с. Олешків, Снятинського району іноземець під час спуску по річці Прут, внаслідок влучення блискавки у одну із байдарок, не виплив з-під води.

Виїздом слідчо-оперативної групи на місце події встановлено, що 01.05.2018 близько 15.00 громадянин Республіки Польща 1985 р.н., житель м. Краків, з групою туристів співвітчизників у кількості 27 осіб, під час спуску на байдарках по р. Прут, в районі с. Олешків, Снятинського району, в результаті несприятливих погодних умов (грози та блискавки) перевернувся з байдарки та потонув, інформує ГО Нацполіції в області.

Близько 19 години працівниками УДСНС в області тіло останнього виявлено на дні ріки та направлено для проведення судово-медичної експертизи. За фактом нещасного випадку відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України та інформовано Генеральне Консульство Республіки Польща у Львові. Триває слідство.

До теми: На Пруті в байдарку вдарила блискавка: Загинув турист з Польщі.