Прикарпатська співачка отримала Гран-прі на всеукраїнському конкурсі «Музика нас з’єднала»


У місті Покровськ Донецької області відбувся всеукраїнський конкурс «Музика нас з’єднала». Головний приз – Гран-прі та грошову премію 50000 грн. отримала викладач Продюсерського центру «Star team» співачка DI (Діана Королюк).

Конкурс відбувався в 3 етапи. Спочатку – відбір в м. Києві, де з понад 100 учасників обирали 15 фіналістів. Далі були конкурсні дні в м.Покровськ, де серед фіналістів було обрано 4 суперфіналісти, які і змагалися за призові місця та грошові премії.

Прикарпаття представляли троє учасників – Мар’яна Бурак, Арсен Вітрецький та Діана Королюк (DI). Усі троє успішно пройшли в фінал, а в суперфіналі за головний приз змагалися двоє – Діана і Арсен.

Арсен Вітрецький отримав почесне звання лауреата 2-ої премії. Конкурсні дні оцінювало професійне журі: Володимир Приглядь (музичний продюсер), Владислав Багінський (засновник фестивалю, продюсер телеканалу «Прямий»), Ірина Слєпушова (музичний продюсер «UA:перший») та Олена Мозгова (музичний продюсер).

Учасники  конкурсу змогли виступити на одній сцені з такими відомими артистами, як Ірина Білик, Ніколо Петраш, Бумбокс, «Время и Стекло», Sunstroke project.

«Організація конкурсу була на найвищому рівні, ми вперше виступали на такому конкурсі, сцена і звук – неймовірні. Учасники конкурсу приїхали з цілої України, ми усі потоваришували і тепер чекаємо наших нових друзів у Івано-Франківську», – розповіла співачка DI.