Прикарпатська співачка презентувала надихаючий кліп-молитву


Відома прикарпатська співачка, солістка обласної філармонії імені Іри Маланюк Оксана Романюк презентувала нову відеороботу – кліп на пісню «Ти можеш все» на слова відомої письменниці Оксани Кузів і на музику композитора Ігоря Іванціва.

Режисером відеороботи став кліпмейкер Андрій Снімщиков.

«Маючи в доробку не одну пісню, мені дуже важливо презентувати саме цю роботу. Пісня особлива і, сподіваюся, кожен знайде в ній щось для себе. Я розумію, що ця пісня – не комерційна, це своєрідна відеомолитва», – розповіла під час презентації Оксана Романюк.

Андрій Снімщиков пояснює, що працював не так над кліпом, як створював відеоряд до пісні. У роботі відсутні кольори, як такі, але у своїй уяві глядач може домалювати собі ті відтінки, які відчує. Головне, аби відзнятий сюжет не заважав основній думці твору.

«Коли пишу вірші, ніколи не уявляю, що хтось їх потім співатиме. Вірш «Ти можеш все» був написаний у 2015 році. А на презентації книги Ігор Іванців зіграв на фортепіано створену до нього музику і це була несподіванка для мене», – зізнається Оксана Кузів.

Замисел авторів відеокліпу в тому, щоб дати глядачу змогу зануритися у глибину змісту пісні і не відволікатися на зовнішні моменти сюжету. Фраза, взята за основну ідею пісні, походить з Біблії. За декілька хвилин перед глядачем проноситься усе життя людини з усіма падіннями і злетами, випробуваннями і перемогами, радістю і сподіваннями на Божу опіку.