Прикарпатська спортсменка Катерина Соловей вчетверте перемогла на Кубку Світу з кікбоксингу


Чудові новини надійшли з італійського містечка Ріміні, де завершився 18-й Кубок світу з кікбоксингу у версії WAKO. Переможцем Кубка у вазі до 55 кг стала заслужений майстер спорту з Івано-Франківська Катерина Соловей!

Як повідомляє sport.if.ua з місця подій заслужений тренер України Олег Соловей, Катя провела три переможні поєдинки. У фіналі вона здолала спортсменку з Ірландії Сінід Біслі.

«Фінал був дуже важким, — говорить Олег Соловей. — Але Катя — досвідчений спортсмен, справжній чемпіон, вона їде на змагання лише за перемогою, і «вигризає» перемогу в рівних боях. Ірландська кікбоксерка — дуже класний боєць, та цього разу у фіналі судді одноголосно віддали перевагу Катерині — 3:0».

Варто зазначити, що у 2011 році на переможному для себе чемпіонаті світу Катерина Соловей вже зустрічалася із цією ірландкою, тоді у чвертьфіналі українка також була сильнішою.

Нагадаємо, що це вже четвертий виграний кікбоксерський Кубок світу для Катерини Соловей. Минулого року нашу спортсменку ще й визнали кращим бійцем Кубка серед жінок.