Прикарпатські чиновники взялися за створення центрів надання адмінпослуг та засади регуляторної політики


На Прикарпатті відбувся семінар–навчання представників Державної служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва з державними адміністраторами дозвільних центрів та відповідальними посадовими особами райдержадміністрацій.
Питання семінару стосувалися реалізації державної регуляторної політики та застосування норм Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності».

«Питання, які сьогодні розглядаються, зважаючи на те, що з 01.01.2014 року Центри надання адміністративних послуг почнуть функціонувати у всіх районах та містах області є надзвичайно актуальними – наголосив, відкриваючи семінар, директор департаменту економіки", – заступник голови облдержадміністрації Ігор Зварич.

Практичну допомогу у вирішенні проблемних питань у сфері державної регуляторної політики учасникам семінару надали директор Департаменту ліцензування та дозвільної системи Держпідприємництва України Олександр Андрєєв та начальник відділу розгляду проектів регіональних регуляторних актів Департаменту державної регуляторної політики Олена Кричевська.

Закрила семінар заступник директора департаменту економіки Світлана Шкунда, яка подякувала представникам Держпідприємництва України за надані роз’яснення з питань застосування «дозвільного» законодавства з урахуванням вимог Закону України «Про адміністративні послуги» та висловила сподівання, що така співпраця дозволить впровадити в області ефективну та максимально доступну систему надання адміністративних послуг населенню».