Прикарпатські дорожники попереджають про погану видимість на дорозі


Через тумани 3 лютого видимість на автошляхах обмежена, що створює ускладнення дорожнього руху.

За таких умов Служба автомобільних умов в Івано-Франківській області звертається до всіх учасників дорожнього руху бути особливо уважними.

Станом на 8.00 дороги загального користування державного значення Івано-Франківської області – з чорним покриттям, за винятком ділянки дороги Р-21 Долина – Хуст (Вишківський перевал). Звернень до диспетчерської служби САД не надходило.

Для ліквідації слизькості працювали три піскорозкидачі. Використано 3 т солі і 10 – піщано-сольової суміші. Інша техніка підрядних підприємств САД і працівники перебували в черговому режимі.

Протягом доби збережеться похмура погода, подекуди незначні опади. Температура повітря – від -30 у високогір’ї до +50 у низинних районах області. В Карпатах є небезпека сходження лавин.

САД Бажає всім учасникам дорожнього руху щасливих доріг. В умовах інтенсивного транспортного потоку на вихідних треба бути особливо уважними при маневрах, на пішохідних переходах. Тож просять не нехтувати ПДР, дбати про власну безпеку та безпеку інших учасників дорожнього руху.