Прикарпатські енергетики оголосили філософію свого наступного року


У 2020 рік АТ «Прикарпаттяобленерго» вступило під девізом «Усе тільки починається!».

Така філософія вибрана не випадково. 2020 рік є особливим для енергокомпанії, адже в цьому році АТ «Прикарпаттяобленерго» святкує свій 90-ий день народження. Незважаючи на свій поважний вік, енергетики з юнацьким оптимізмом дивляться у майбутнє та вірять, що цей ювілей стане відліком для нових цілей, стартом нових починань, моментом цікавих відкриттів та початком  переможних звершень. «Будь-який етап життя є новим шансом щось змінити на краще, – розповів Голова Правління компанії Олександр Бубен. -  Жити – значить не боятись починати спочатку, не боятись змінюватись. Кожна людина має право на вибір.  Плакати з невдач чи сміятися в очі долі і фарбувати своє життя в оптимістичні кольори. Казати, що це кінець, чи вірити, що це лише початок. 90 років – це великий багаж досвіду, який допоможе нам у будь-яких нових стартах. Тому  ми, енергетики, сміливо заявляємо: усе тільки починається! Будемо генерувати нові ідеї, рішення, будемо робити нові кроки. І під цим гаслом нас чекає справді продуктивний рік».
Традиційно енергокомпанія випустила нову лінію корпоративних календарів, лейтмотивом яких є філософія року. До набору іміджевої продукції компанії у цьому році увійшли календарі у трьох форматах: настінний, настільний та кишеньковий.  
В цьогорічній колекції календарів переважають сірі та помаранчеві відтінки, які вже не один рік є корпоративними для АТ «Прикарпаттяобленерго». Календарі підсилені яскравою візуалізацією та мотиваційними фразами, які щодня налаштовуватимуть на оптимізм і відкритість новому. У календарі - дванадцять сторінок з фотокартинами, які зображають емоційно натхненні події у житті кожного з нас – очікування весняного пробудження, за крок до дорослого життя після завершення університету чи сповнена невимовної вдячності зустріч матері та дитини. Базовим кольором іміджевої продукції в 2020 році став білий, який символізує чистоту, легкість, гармонію, нові сподівання та початок нових звершень. Адже напередодні 90-ої річниці енергетичного підприємства Прикарпаття у компанії підкреслюють, що головна сторінка корпоративного літопису ще не написана і нові досягнення – ще попереду.