Прикарпатські освітяни набирались досвіду в Польщі


4-18 жовтня офіційна делегація Долинського району з 13 осіб, очолювана керівником апарату районної державної адміністрації Катериною Олійник, побувала в Опольському повіті Республіки Польща.

В рамках Угоди між Опольським повітом та Долинською районною адміністрацією, що була підписана від 17 вересня 2013 року, з метою налагодження співпраці в освітянській галузі та на виконання завдань Президента України Віктора Януковича, що стосуються підтримання євро інтеграційного напрямку у розвитку України, 14-18 жовтня офіційна делегація Долинського району з 13 осіб, очолювана керівником апарату районної державної адміністрації Катериною Олійник, побувала в Опольському повіті Республіки Польща.

До Опольського повіту їздили педагогічні працівники закладів освіти Долинського району, керівники підприємств, депутати районної ради та учасники гурту «Візерунок Прикарпаття» Долинського ЛВУМГ (керівник Андрій Луцак, солістка гурту - володарка Гран-Прі фестивалю-конкурсу обдарованої молоді «Прикарпатський зорепад -2012» Уляна Дубас).

Програма перебування у сусідній країні видалася насиченою та цікавою. Долиняни відвідали та ознайомилися з роботою навчальних закладів Опольського повіту, регіонального центру розвитку освіти в Ополе, взяли участь у конференції педагогічних працівників повіту «Сучасний розвиток науки. Інноваційні підходи» та урочистостях з нагоди Дня  вчителя, який відзначається 14 жовтня.

Окрім цього обговорено питання участі збірної школярів району в міжнародних змаганнях з футболу у травні наступного року.