Прикарпатські правоохоронці взяли під охорону усі виборчі дільниці у шістьох ОТГ


Під цілодобовою охороною 46 виборчих дільниць. Поліцейські цілодобово охоронятимуть виборчу документацію до завершення підрахунку голосів та транспортування бюлетенів до ОВК. Також забезпечуватимуть дотримання закону в день голосування.

Нагадаємо, поліцейським, які заступають на виборчі дільниці, проведено інструктаж. Всього під час виборів працюватиме 206 правоохоронців, 92 працівників управління ДСНС та 50 військовослужбовців Національної гвардії України, інформує пресслужба Нацполіції в області.

Правоохоронці закликають мешканців не порушувати виборче законодавство під час волевиявлення, а також не порушувати публічний порядок, адже за це передбачена адміністративна і кримінальна відповідальність.

Нагадаємо, в Івано-Франківській області перші вибори відбудуться 22 грудня у шести ОТГ, а саме: у Корницькій сільській ОТГ, Гвіздецькій селищній ОТГ, Підгайчиківській сільській ОТГ (ці громади з Коломийського району), Дубівській сільській ОТГ (Рожнятівський район), Єзупільській селищній ОТГ (Тисменицький район), Пасічнянській сільській ОТГ (Надвірнянський район).