Прикарпатські рятувальники знайшли двох грибників, що заблукали у лісі


Про це повідомляє управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації.

15 вересня о 17.10 год. поступило повідомлення про те, що 4 грибники збирали гриби в лісовому масиві поблизу с. Бистриця Надвірнянського району. У домовлений час не повернулись до визначеного місця 2 чоловіка 51-річний франківець та 44-річний житель м. Тисмениця), мобільний зв'язок зі зниклими особами відсутній.

Для проведення пошуково-рятувальних робіт о 18.20 год. виїхали рятувальники Яремчанського ПРВ (5 чол., 1 од. тех.), якими обстежено лісову місцевість в районі полонини Малі Рагози. Станом на 23.00 15 вересня зниклих осіб не знайдено, пошуково-рятувальні роботи призупинено до ранку 16 вересня.

16 вересня о 07.00 рятувальники поновили пошуково-рятувальні роботи. О 09.02 для надання допомоги додатково залучено працівників ГПРВ смт. Усть-Чорна АРЗ СП У ДСНС в Закарпатській області (4 чол., 1 тех).

Станом на 12.30 год. 16 вересня рятувальники на полонині Пантир знайшли двох заблукалих грибників, стан задовільний. Працівниками ПРВ зведено потерпілих до с. Бистриця та автомобілем транспортовано до м. Надвірна.