Прикарпатського нардепа шантажують пікантним відео за участі сина


Народний депутат Юрій Тимошенко в мережі повідомив ,що невідомі шантажують його пікантним відео з його сином, щоб змусити не йти на вибори.

За словами нардепа, до його молодшого неповнолітнього сина додалася в друзі старша, а що найголовніше, дуже ініціативна «красуня».

"Тижні палкого і невинного листування, «любов до гробу» і спокусливі пропозиції того, про що мріє кожен хлопчик в юному віці. І, мабуть, в страшному сні моєму синові не приснилося б, що «кохана» записує все на відео з першої секунди. Потім одразу замість «коханої» з’явився до краю обурений старший чи то хлопець, чи то чоловік, що погрозами розповсюдження, шантажем і залякуванням почав вимагати зробити те чи інше неподобство на відео, а після цього обіцяв пробачити і все забути. А потім ботопотвора тижнями і місяцями безжалісно шантажувала мене і мою дружину", - розповідає нардеп.

Тимошенко каже, що негайно звернувся у відповідні органи, але справа виявилася не такою легкою і простою, якби йому хотілося.

"Почалася розсилка фото і відео спочатку окремим і зовсім не випадковим коломиянам з метою заставити мене добре подумати, балотуватися чи ні (вже наперед називаючи мене в цій розсилці «колишнім» народним депутатом), бо далі буде ще гірше", - каже Юрій Тимошенко.