Прикарпатських фотографів запрошують на фотопленер "Природа 2018"


Пленер відбуватиметься в околицях села Голови, полонина Скупова (Гринявський хребет) Верховинського району.

За словами організаторів, учасників розмістять в туристичному притулку, який розташований на висоті 1330 м на віддалі 10 км від села. Поруч вершини: Скупова 1579 м, Розтіцька 1514 м, Зміїнська 1356 м, Баба Людова 1581 м. На віддалі біля 15 км видніється Чорногірський хребет. Дорога від села до притулку – це переважно крутий підйом по бездоріжжю. Легкова автівка туди не доїде, навіть для “Ниви” буде складно, а при дощовій погоді – це зовсім неможливо. Тому на полонину виїзджатимуть спецтранспортом. Вода тільки холодна джерельна, електроенергія від динамомашини, погода непередбачувана, цивілізація далеко, WC – дерев’яна будка.   

Виїзд з Івано-Франківська 6 червня після відкриття виставки орієнтовно о 16.00 автобусом.  Повернення з полонини в село Голови 10 червня після сніданку приблизно о 11.00, а далі до Івано-Франківська автобусом. Орієнтовний час прибуття 15.00 — 16.00.

На турбазі у розпорядженні учасників пленеру:

  • дерев’яний будинок на 50 місць. На першому поверсі кімнати з одно- і двомістними ліжками - всього на 24 людини. На другому поверсі дерев’яний настил, де може розміститися на каріматах тридцять осіб;
  • в будинку функціонує санвузол;
  • альтанка для колективного харчування і проведення дружніх душевних вечірок;
  • мобільний зв’язок працює з перемінним успіхом.

В період проведення пленеру на полонині розміщатиметься череда корів, бригада пастухів та функціонуватиме сироварня, де можна буде придбати екологічно чисті карпатські молочні продукти.

"Прохання до всіх учасників пленеру: забезпечте себе надійним взуттям, водозахисним і теплим одягом. Кожному бажано мати індивідуальну аптечку, оскільки до найближчої аптеки чи медустанови далеченько. Також не забудьте фотоапаратуру і повербанки, бо на одну розетку буде важко приєднати гаджети 50 людей. Прихопіть з собою подовжувачі та трійники - подбайте про автономність. Також беріть персональний посуд (миска, горнятко, ложка) і оковиту. Беріть з собою портфоліо, бажано на паперових носіях - будемо вечорами переглядати і дискутувати",- закликають організатори.

Вартісь пленеру з особи 1430 грн. В цю суму включено:

  •  транспортні витрати (доставка автобусом наших тіл в Голови і назад до Івано-Франківська, виїзд з села Голови бортовими повноприводними вантажівками ЗІЛ та ГАЗ-66 на полонину Скупова і зворотньо);
  • трьохразове харчування;
  • проживання;
  • душ і WC безкоштовні.

Оплата участі у пленері попередня до 31 травня 2018 року на:

ПАТ КРЕДОБАНК, ЄДРПОУ 3062110866, МФО 325365, р/р 2600501738198, Бардяк Євгенія Мар’янівна.

При відправці коштів вкажіть, призначення платежу: за організацію фотопленеру від (вказати прізвище та ім'я). Отримання коштів вважатиметься підтвердженням вашої участі у пленері.

Заявки на участь в пленері прохання подавати на електронку  та за телефоном: 11nature2016@gmail.com, (097)302.20.76 – Вікторія Кузьменко.

Оскільки кількість місць в притулку обмежена, то пріоритетне право на участь у пленері матимуть переможці цьогорічного конкурсу і учасники експозиції, а також ветерани фотобієнале ПРИРОДА. Всього можуть прийняти 50 осіб, тому поспішайте, щоб встигнути потрапити в компанію.