Прикарпатських підприємців кличуть взяти участь у конкурсі "Битва міст"


Управління інвестиційної політики МВК запрошує підприємців і підприємства взяти участь у конкурсі "Битва міст" за навчальні курси від Export Promotion Office

Як пояснив у розмові з кореспонденткою Бліц-Інфо регіональний координатор Ігор Попадюк, перемога в конкурсі дасть можливість прикарпатським підприємствам і підприємцям пройти безкоштовні освітні програми щодо експорту продукції за кордон.

"Офіс з просування експорту оголосив конкурс між містами. Два міста можуть виграти безкоштовне навчання з експорту для підприємців", - каже координатор. 

Зокрема для участі в освітньому курсі Export Revolution Ukraine PRO потрібно 40 заявок (25 відібраних до участі компаній). Умови участі за посиланням. Для курсу Creative Export Ukraine PRO – 15 заявок (10 відібраних до участі компаній). Умови участі за посиланням

Також є два навчальні курси для підприємців Export Revolution Ukraine START (40 заявок) і звичайних креативних прикарпатців Creative Export Ukraine START (40 заявок).

"Якщо ми знайдемо відповідну кількість бажаючих, то поборемося за можливість безкоштовного навчання для цих людей від Export Promotion Office. Їх навчатимуть як виходити назовнішні ринки, як і куди краще експортувати продукцію та багато іншого", -  пояснив Ігор Попадюк.

Подати заявку на участь можна до 23:59 год. 17 жовтня.

Посилання на реєстраційні форми:

Export Revolution Ukraine PRO: https://goo.gl/forms/6xY1ETmBOoH6ahLx1

Creative Export Ukraine PRO: https://goo.gl/forms/Q8rG5m6narGeexzo1

Export Revolution Ukraine START: https://goo.gl/forms/TP5g9Czp4CQMbpgD3

Creative Export Ukraine START: https://goo.gl/forms/Mbq4LwFnJ1hV7d762