Прикарпатський депутат заявив про погрози від екс-президента


Сьогодні, 12 липня в Коломиї відбулася виїзна сесія Івано-Франківської обласної ради, присвячена культурі.

Після розгляду всіх питань, слово взяв депутату обласної ради від ВО «Свобода», волонтеру, добровольцю Василю Сенатовичу, пише Бліц-Інфо.

Ветеран розповів про ситуацію, яка трапилася з ним під час візиту в Надвірну екс-президента України Петра Порошенка.

«Коли Порошенко спілкувався з людьми я підійшов до нього і пригадав про «свинарчуків» та все інше. Пізніше під час виступу почув від нього, що я є останнім покидьком, проплаченим агентом Москви. Ви знаєте, я був у футболці добровольця «Карпатської січі» і він чітко усвідомлював з ким розмовляє. Ще пізніше почув, що наступного разу я отримаю по пиці.

В своїй промові, Порошенко сказав, що цю країну врятували волонтери, добровольці, учасники революції гідності. Так власне я був на Майдані, волонтер, доброволець, а найголовніше, я є українським націоналістом. Тож не косіть, шановний, своєю політичною силою під націоналістів. Тому, що саме націоналістам знову доведеться розгрібати те, що ви скоїли з державою за 5 років. Те, що відродило ту всю мерзоту: Медведчуків, Шуфричів, ригівську і ахматівську наволоч», - заявив Василь Сенатович.

Депутат зауважив, що як в музеї чітко по полицях розкладені експонати, так і час розкладе діяльність політиків "по полицях".

«І якщо сьогодні ще можна зманіпулювати і пояснити свою приналежність до тієї чи іншої політичної сили, то прийде час і все стане на своє місце. І буде дуже прикро, коли нас з вами проклянуть наші внуки і правнуки, а гірше, коли їм доведеться починати боротьбу заново», - наголосив свободівець.