Прикарпатський лікар, що погорів на хабарі, чекатиме суду під домашнім арештом


До Івано-Франківського міського суду надійшло клопотання від органу досудового слідства про визначення міри запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту для мешканця Івано-Франківська 1979 року народження ортопеда-травматолога Галицької ЦРЛ, якого підозрюють у вчинені злочину передбаченого ч. 2 ст. 369-2 Кримінального кодексу України (зловживання впливом - одержання неправомірної вигоди для себе чи третьої особи за вплив на прийняття рішення особою )

Судом було встановлено, що підозрюваний, 24 січня 2019, приблизно о 12:30 годині, перебуваючи в місті Івано-Франківську на вулиці Військових Ветеранів, отримав неправомірну вигоду у розмірі 500 доларів США у мешканця Івано-Франківської області за сприяння у позитивному вирішенні питання про встановлення йому інвалідності членами МСЕК. Про це пише прес-служба суду. 

Суд вивчивши матеріали справи, дослідивши надані докази та врахувавши потенційні ризики, ухвалив клопотання органу досудового слідства задовольнити повністю та визначити підозрюваному 1979 року народження міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.