Прикарпатський нардеп розповів, як його доньку на велику суму обдурили шахраї


Родина народного депутата України Юрія Солов'я з Прикарпаття постраждала від телефонних шахраїв. На гачок аферистів потрапила 15-річна донька нардепа.

Дитині повідомили, що її батьки начебто потрапили в аварію і їм терміново потрібні гроші.  У стані шоку дівчина передала таксисту 100 тисяч гривень

Напередодні Юрій Соловей у мережі розповів деталі цієї афери, аби застерегти інших батьків.

"В той час коли ми з дружиною були поза домом до моєї доньки зателефонували спотворивши мій голос, де «я нібито вмираючий» просив виконувати всі вимоги, які звучатимуть в телефоні та передав слухавку іншому чоловіку. В подальшому погрожуючи моїм життям, дочці повідомили про її наступні дії, які мали призвести до передачі коштів для порятунку батька в розмірі 50000$. Після розуміння, що такої суми вдома немає погодились на те що є (близько 4 тис $). 
Півтори години дитину в стані плачу, шоку та потрясіння вели по телефону по цілому місту без можливості покласти трубку та за допомогою недобросовісного таксиста на вокзалі (до честі таксистів, багато бачачи схвильовану дитину відмовлялися), відбулася передача коштів. Даний мудак (вибачаюсь це найлегше слово, яке я найшов) таксист повіз кошти в Одесу для отримувача. 
Відпускаючи дитину їй по телефону пригрозили переслідуванням та безпекою сім‘ї у випадку розголошення цієї інформації. 
Слава Богу все успішно завершилось. Таксиста знайшли, в Одесі кур‘єра взяли, на даний час йде пошук замовника. Хочу подякувати рядовим працівникам Івано-Франківського МВС, а також в Одеській області за оперативну роботу. 

P.S. Я ГОРДИЙ ЗА СВОЮ ДОЧКУ! За її сміливість та любов до батьків! Вона ще маленька, не розуміє, що на світі на жаль є багато поганих людей, які роблять багато поганих вчинків і доля інших людей, в тому числі дітей їх не цікавить", - написав Соловей.

Водночас, народний обранець обурився, як у ЗМІ висвітлили цю інформацію, дорікнувши непрофесіоналізмом.