Прикарпатський нардеп зібрався у президенти, бо побачив знамення


Народний депутат з Коломиї Юрій Тимошенко зібрався балотуватися у президенти та просить виборців скинутися йому на заставу.

Про це Юрій Тимошенко написав на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Нардеп розповів, що недавно до нього на прийом завітала делегація старійшин-ветеранів, які запитали у нього кого їм підтримувати на чергових президенських виборах. 

Тимошенко два тижня розмірковав хто б міг бути черговим гарантом, однак так і не знайшов гідної кандидатури.

"І ось у цій, здавалось би безвихідній ситуації, дорогі співвітчизники, я усвідомив, що, образно кажучи, «кинути під танк» не маю права нікого, крім себе", - пише нардеп.

Юрій Тимошенко зазначає, що знаком балотуватися у президенти став серіал "Слуга народу".

"В моїй долі було багато пророцтв, знамен і знаків, що ведуть мене по житті і поки що всі вони збулися. А про депутатство і майбутнє президентство, коли в Україні про таке ще й не думалось, перший знак отримав ще літом 1979 року, а останній – це весь серіал «Слуга народу», бо саме про це я мріяв такі довгі роки свого життя в кожен важкий момент для держави, думаючи чомусь завжди одне і теж: «Ех, була б моя воля»", - акцентує обранець.

У підсумку Тимошенко просить скинутися йому на на заставу.

"Для участі у чергових виборах, потрібно 2,5 млн. грн. застави, але я прошу з кожного не більше ніж по 10 гривень, щоб коли набереться ця сума, я знав, що вона відповідає щонайменше чверті мільйона людей, за яких я готовий буду поборотися", - зазначає нардеп.