Прикарпатський нардеп зібрався в президенти


Партія "Укроп" офіційно оголосила позафракційного народного депутата Олександра Шевченка своїм кандидатом на президентських виборах у березні 2019 року.

Відповідне рішення партія ухвалила під час XVI з’їзду 5 грудня. Згідно з повідомленням політсили, право змагатися за головний пост у державі Шевченко "виборов на внутрішньопартійних праймеріз", пише Українська правда.

Позафракційний нардеп-маджоритарник, засновник та екс-директор туристичного комплексу "Буковель" Олександр Шевченко заявляв про свій намір брати участь у виборах президента України ще в липні.

Натомість у відповідь на таке рішення політсили один із засновників партії "Укроп" міський голова Дніпра Борис Філатов заявив про вихід із цієї політсили. За його словами, внутрішній праймеріз перетворили на циркове шоу "Буковель на виїзді". Тож він не хоче "мати справи з публікою, яка захопила владу в "Укропі".

Партія олігарха Ігоря Коломойського "Укроп" отримала офіційне свідоцтво про реєстрацію в Міністерстві юстиції у червні 2015 року. Їі створили люди, близькі до Коломойського – зокрема, Геннадій Корбан і Борис Філатов. 

До теми: Олександр Шевченко програв партійний праймеріз в Дніпрі