"Прикарпаття" готує солідне підсилення


Тренер "Прикарпаття" Володимир Ковалюк розповів про підсилення команди узимку.

Повідомляє сайт Футбол Україна.

- Наскільки масштабними будуть зміни у "Прикарпатті" цього зимового антракту?

- Природно, маємо список футболістів, яких хотіли б запросити до команди. Це - наші земляки, уродженці області, які нині виступають на професійному рівні. Це - той же Ростислав Волошинович з "Волині", Іван Сондей із "Миколаєва", Тарас Саків з Полтави чи гравці із ФК "Львів". Ми, природно, можемо їх запрошувати, навіть вести перемовини, але чи вони захочуть і зможуть до нас прийти, адже наразі пов’язані діючими контрактами.

Найперше мусимо зберегти оцей кістяк, який завершував осінню частину сезону. Ротація також необхідна і вона буде проведена. Швидше за все нас залишить більшість із тих гравців. Кому вже за 30-ть. Ми подякуємо їм за роботу, за гру, за те, що допомагали нам у період становлення, забезпечували результат. За те, що брали на себе відповідальність у важкі періоди, були лідерами, ставали прикладом для молоді. Ми продовжимо омолодження команди. Погляньте, із тих, кого ми залучили влітку, практично всі добре себе проявили. І це за якихось там чотири місяці.

Ми беремо гравців із області і маємо бути готовими до того, що їм потрібен буде певний період часу на адаптацію. Щонайменше пів року. У міжсезоння плануємо залучити до підготовки із командою двох гравців із "Ніки U-19", трьох із "Прикарпаття U-19". До речі, ці підопічні тренера Сергія Пташника вже працювали у наших лавах на літніх зборах. Є також гравці, котрі нас цікавлять у Галичі… Наголошую, поки що ми візьмемо цих футболістів лише на збори, а вже далі визначатимемося, - каже Ковалюк.