"Прикарпаття" на виїзді поступилося "Авангарду"


З перших хвилин поєдинку господарі вирішили довести, що їх регулярні втрати очок вдома є не більше ніж неприємною випадковістю.

Після удару Сеницького головою зреагував Андрій Новак. Правда вже через кілька хвилин Єгор Демченко отримав пас на правому фланзі і переграв воротаря "Прикарпаття" - 1:0. Зрівняти рахунок підопічним Володимира Ковалюка вдалося у наступній же атаці. Довгий пас у боротьбу закінчився нічим, але м'яч підхопив Богдан Оринчак, який ударом-парашутом направив його під поперечину воріт господарів - 1:1.

Другий гол господарів став справжньою окрасою матчу. Іван Матяж віддав м'яч на Ігоря Кірієнка і сам же прискорився для отримання зворотної передачі. Її форвард "Авангарду" виконав п'ятою, після чого партнер, що увірвався в штрафну, ще й пробив поміж ніг воротареві. Далі Матяж міг оформити дубль, але в ближньому бою не зумів переграти Новака. Атака продовжилася, і вже Микита Полюлях увірвався у воротарську з глибини, знову отримавши пас п'ятою від Кірієнка - 3:1. Третій гол господарів до півгодини гри і другий ассист в незвичайному стилі від найкращого бомбардира краматорського клубу!

Друга половина гри проходила в менш гострій боротьбі. Лише до 70-ї хвилини почали виникати хоч якісь моменти. Ярослав Конкольняк небезпечно приклався з лінії штрафного, але воротар впорався. Слідом в ту ж зону вривався Василь Цюцюра, який вийшов на заміну, але його удар виявився трохи неточним. У господарів також міг забивати гравець з лавки, але з ударом Станіслава Нечипоренка впорався голкіпер. Також міг все ж оформити дубль Матяж, але обікравши Віктора Яневича, не зміг перекинути Новака.

UA-Футбол