"Прикарпаття" перемогло на виїзді "Кремінь"


У неділю, 8 вересня на стадіоні "Локомотив" "Прикарпаття" (Івано-Франківськ) зіграло з «Кременем» (Кременчук).

"Кремень" і "Прикарпаття" порадували глядачів яскравим матчем з безліччю голів. Командам ще в першому таймі вдалося забити п'ять м'ячів на двох. Гості вийшли вперед на 11-й хвилині зусиллями Романа Дитка, який пробив точно в ближній кут після вкидання з ауту, а воротар Орест Будюк не зміг зафіксувати м'яч в своїх руках. На 18-й хвилині господарі відігралися, вдало скориставшись подачею з кутового — капітан Кременя Олександр Сафонов точно пробив приблизно з 10 метрів - 1:1. Про це йдеться на сайті sport.if.ua.

Але майже відразу ж Прикарпаття вийшло вперед і знову після розіграшу ауту. Ігор Худобяк з близької відстані розстріляв ворота кременчуків. На 33-й хвилині Олександр Єрмаченко знову відновив паритет, добивши м'яч у сітку воріт "Прикарпаття" після того, як перекладина прийняла на себе постріл Юрія Павлика. Але все-таки "Кременю" не вдалося піти на перерву з нічийним результатом, адже ближче до кінця першої половини зустрічі Худобяк оформив дубль, точно пробивши з лінії штрафного майданчика після пасу Кузьмина - 2:3.

На 65-й хвилині Роман Кузьмин додав ще й гол, перехопивши м'яч на половині поля суперника, він прорвався до чужих воріт і завдав точного удару. Все ж "Кременю" вдалося скоротити відставання в рахунку — Роман Локтіонов з близької відстані добив м'яч у ворота після заблокованого удару зі штрафного Дмитра Зозулі - 3:4.

Таким чином, "Прикарпаття" перервало п'ятиматчеву серію без перемог. Зараз у команди з Івано-Франківська 10 очок і 9-е місце. "Кремінь" не вигравав протягом шести турів, команда лише на одне очко випереджає Балкани і Черкащину, які йдуть в зоні перехідних матчів. У наступному турі "Прикарпаття" прийматиме "Інгулець".