"Прикарпаття" зіграло в нічию з "Черкащиною"


Останній результат, якого можна було чекати від протистояння цих суперників, це нульова нічия.

В принципі, команди почали жваво, господарі вже в дебюті могли забивати тричі, кожен раз найбільш помітною фігурою в гольових епізодах був Андрій Фаюк. У відповідь не один раз могли відзначитися і футболісти "Прикарпаття", але їм не пощастило в завершенні. Активний початок матчу обіцяв результативний його характер в подальшому. Андрій Фаюк майже підтвердив очікування і незабаром міг відкривати рахунок після виходу один на один. Але його тезка Новак, кинувшись в ноги форварду, забрав м'яч намертво. Поступово моментів ставало менше, а м'яч все частіше грузнув у центрі поля, пише ua-football.

Після перерви активніше діяли в атаці футболісти "Прикарпаття". Господарі відповідали порушеннями правил, які лише зрідка можна було назвати "тактичними". Проте, надійно діяв у воротах Майборода, що ставило перед "командою рідного краю" важкі завдання. З виходом же Авер'янова ще й підопічні Віталія Кобзаря почали показувати "зуби", що змусило регулярно вступати в гру Новака.

Так і не змогли забити команди і це означає, що "Черкащина" перервала десятиматчеву серію поразок, але не обірвала перелік ігор поспіль без перемог. "Прикарпаття" ж точно залишиться на дев'ятому місці з 17 очками в активі і після 14-го туру.