Прикаські важкоатлети готові до нових звершень


У фізкультурно-спортивному комплексі «Локомотив» відбувся чемпіонат Івано-Франківської області з важкої атлетики серед хлопців та дівчат віком до 23 років. Вони показали рівень готовності наших спортсменів до чемпіонату України, який відбудеться у Скадовську 27 липня.

Змагалися понад 40 важкоатлетів у різних вагових категоріях, з них 12 дівчат, пишуть Коломийські вісті

«На цих змаганнях багато спортсменів виступили вдало, проте на чемпіонат України ми зможемо відвезти лише декілька чоловік, все це через брак фінансування. Хотів би наголосити й на тому, що готуватися будемо вдома, проте є проблема - не вистачає інвентаря, на змагання їдемо за власні кошти, а вже після нам їх мають повернути. Проте дівчата і хлопці працюють на ентузіазмі і показують високі результати. До прикладу, Вероніка Івасюк – одна з кращих спортсменок, торішня призерка Європи. Вона сильна морально і духом, такі люди будуть здобувати перемоги», - зазначив заслужений тренер України з важкої атлетики Микола Чабан.

У кожній ваговій категорії визначали кращих. За результатами змагань коломийські важкоатлети показали відмінний результат, завоювати золото вдалося: Анастасії Жупник(53кг), Вероніці Івасюк(58кг), Оксані Павлюк(63кг) та Анні Копильців(69кг).

«Виступила краще, аніж планувала, тому задоволена результатом. У сумі двоборства набрала 181 кг, було справді важко, але у спорті легко не буває», - зазначила Вероніка Івасюк.

Серед хлопців більше золото вдалося здобути спортсменам з Івано-Франківська, але першу сходинку на п’єдесталі таки зуміли посісти коломийці Максим Осецький (62кг), Павло Іванюк (85кг) та Віталій Корнієнко (94кг).