Прикрапатські поліцейські не залишили в біді дівчину з вадами слуху і мовлення


27 жовтня близько 20:45 до інспектора-чергового Коломийського відділу поліції зателефонував завідувач відділенням соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоді Коломиї та повідомила про те, що з соціального гуртожитку Калуша до Чернівців автобусом прямує 21-річна дівчина з вадами слуху і мовлення.

Проте дівчинка переплутала зупинку і зійшла з автобуса в с. Шепарівці. Там дівчинка підійшла до будинків. Мешканка одного з них посадила її на автобус до вокзалу. Про це у мережі Facebook повідомив начальник коломийської поліції Остап Білейчук.

"Оскільки не було відомо куди саме поїхала дівчинка, то черговий направив групу реагування поліції спершу на залізничний вокзал, а потім на автостанцію, де і розшукано Іванку. Дівчинку привезли до відділу поліції, а потім наряд відвіз її на залізничний вокзал, однак потяг до м. Чернівці на той час відбув. Іванку відвезли знову до відділу, де вона по VIBER з телефону чергового поспілкувалась з тіткою свого хлопця з м. Чернівці", - написав Білейчук.

Опісля завідувач відділенням соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоді ЄДНРП Коломиї домовилась про її ночівлю у гуртожитку Коломийського педагогічного коледжу, звідки її зранку посадять на потяг до Чернівців. Оперуповноважений Коломийського Ввідділу поліції відвіз дівчинку до гуртожитку педагогічного коледжу.