Публічний звіт центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги


27 квітня о 11-00 у приміщенні Івано-Франківського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги (вул. Франка, 4, 3 поверх (приміщення «Діпромісто») відбудеться публічний звіт центру за роботу в першому кварталі.

Метою публічного звітування є:
• актуалізація та популяризація діяльності Івано-Франківського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги серед населення;
• узагальнення показників роботи;
• ознайомлення громадськості з напрямками роботи Івано-Франківського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

У звітуванні беруть участь: Євчук М. М. – директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області, Ковальчук В. Д. - заступник директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області, Стусяк В. І. – директор Івано-Франківського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, фахівці Івано-Франківського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.