"Цинамоновий хрущ" подарував Леонідові Кравчуку унікальний "Атляс України й сумежних країв" та запросив першого президента на Прикарпаття


Член Правління Івано-Франківської Культурологічної фундації "Цинамоновий Хрущ" Віктор Вінтоняк, перебуваючи в Києві, подарував Леонідові Кравчуку первиданий унікальний "Атляс України й сумежних країв" та запросив першого президента в гості на Прикарпаття з метою в тому числі організації його зустрічей з інтелектуалами та молоддю Івано-Франківщини.

Унікальний Атляс - плід багаторічної праці видатного українського науковця Володимира Кубійовича, - є своєрідним тогочасним (1930-ті роки) зрізом українства в світі: містить карти починаючи від розселення українців по світу і завершуючи картами розповсюдження великої рогатої худоби та посівів коноплі в довоєнній Україні, пише "Фіртка".

Кілька років тому саме Віктор Вінтоняк виступив ініціатором репринтного видання Атлясу. "Атляс України й сумежних країв" - один із багатьох реалізованих проектів Культурологічної Фундації "Цинамоновий Хрущ".