Рак-не вирок: Мешканцю Калуша потрібні ліки для боротьби з недугою


Мешканцю Калуша Володимиру Кузишину поставили страшний діагноз - множинна мієлома. Це різновид раку, коли проблема полягає у крові, але при цьому дуже страждають кістки.

Про це в мережі повідомляє подруга сім'ї Anastasiia Vnukovska, інформує Бліц-Інфо.

"У близьких мені друзів сталася біда. Можливо, багато-хто з вас теж добре знайомі з цією сім'єю. Вони жили нормальним життям, виховували сина та розвивали свій маленький бізнес по еко-сироварні, але 2,5 роки тому сталась така біда",- пише дівчина.

Через хворобу, за три місяці хребет чоловіка зменшився на 6 сантиметрів. Після встановлення діагнозу почалося важке лікування - це 8 курсів хімії, страшні болі, реабілітація, величезна сума коштів (понад 500 000 гривень). Воно дало певний результат, але дане захворювання нашій вітчизняній медицині непосильне у лікуванні.

Медики обіцяють до 3 років життя після хімії та до 5 - після пересадки кісткового мозку. Тобто це звучить, як вирок. Але Володі дуже пощастило з дружиною, бо завдяки їй він живий. Вона вирішила не здаватися і шукати альтернативні методи лікування. Взимку вони проходили лікування по методу Рудольфа Бройса (строге голодування та детоксикація протягом 42 днів (дана дієта доволі відома і багато інформації є в інтернеті, також сам протокол).

"Це було справді важко для них обох - і психологічно, і фізично. Навесні вони перейшли на іншу програму - Герсона, але як виявилось даний вид раку попадає в той список, де не можна сподіватись надто позитивних результатів. Та це їх не зупинило...З цього моменту і я пройнялась їхньою ситуацією, так як володіючи англійською мовою, спочатку звернулась у центр Герсона у Румунії, щоб вони підтвердили інформацію і щось нам порадили. Я перерила масу інформації, спілкувалась з лікарями з Канади , Штатів і виявилось, що за кордоном ця хвороба теж не виліковується повністю, але до неї можна пристосуватися, а головне можна жити",- розповідає подруга.

Анастасія вийшла на людину, яка сама була діагностована даним захворюванням у 90-х, якого лікарі відправили додому вмирати, але він живе по сьогоднішній день. Він пройшов експериментальне лікування у штаті Огайо і тепер допомагає іншим. Лікуватися можна в домашніх умовах. Звати його David Emerson.

Тому для близьких Володимира з'явилась надія, але пенсія в онкохворих складає 1600грн/міс,а чоловікові потрібна їжа без хімікатів (овочі та фрукти)Також потрібна допомога у ліках - BioBran 1000, cannabis oil, http://zsz.pp.ua/bisfosfonati-preparati-nazvi-cina-nebezpe…/ бісфосфонати.

Дівчина просить допомогти цій сім'ї і показати іншим, що рак - це не вирок.

Кузишин Володимир Львович, дружина - Галина

Номер картки ПриватБанк:
5168 7427 2061 5966

тел.+38 066 543 2115 (Галина)

Читайте Бліц-Інфо в FacebookTelegram та Twitter. Тільки найважливіші новини!