Рак переміг. Мама Андрійка Рощіна просить допомогти транспортувати тіло сина додому


Сьогодні о 10.50 год. в Австрії перестало битися серденько коломиянина Андрійка Рощіна.

Мама Андрійка в страшному відчаї і не знає звідки має взяти гроші для перевезення тіла свого синочка який знаходиться в Австрії м.Лінц. Ціни на перевозку дитини(померлої) на Україну захмарні - до 6 тисяч євро. Звідки взяти такі кошти мама не знає, тому звертаєся за допомогою, щоб дитинку захоронити біля рідного дому, пише Бліц-Інфо.

За словами мами ,хлопчику в червні 2017р. поставили діагноз Т-Лімфоміобласна лімфома з ураженням кісткового мозку. Лікувались два протоколи на Україні в Івано-Франківську онкогематології, змушені поїхати на лікування в Австрію, зразу дитину не змогли підготувати до пересадки, а розпочали третій протокол хіміотерапії і одночасно шукали донора для пересадки. Прийнявши декілька хімій і пункцію дитині стає раптово погано, а за декілька днів Андрійку почало паралізувати ліву ножку, а згодом ручку.

Йому зробили МРТ, виявили інфекцію в головному мозку, в той самий день зробили операцію, де видалили частину інфекції, а частину сказали, що будуть медикаментозно проганяти. Під час цього лікування почався підніматись тиск, а згодом серце ослабло, і хлопця перевели в кардіологію, а потім в реанімацію, де провели два місяці посиленого лікування на серце. Проте лікування не допомогло і серце хлопчика перестало битися.

Реквізити для допомоги:

Номер рахунку в Приватбанку:

UAH (гривня) 5168742605985906

UAH (гривня) 5168742604782254 Діденко Уляна Іванівна

093 698 26 73 мобільний мами.