Ранкові звички, які допоможуть схуднути


Десять корисних ранкових звичок, які допоможуть схуднути.

Про це пише сайт Просто. Інфо.

1. Не пропускай сніданок. Інакше ти обов'язково будеш переїдати протягом дня.

2. Додай білка. Він допоможе довше залишатися ситим. Але віддавай перевагу якісним джерелам протеїну: яйцям, риби, йогурту.

3. Забудь про булочки. Солодкі булочки, можливо, виглядають привабливо, але це далеко не кращий варіант сніданку (як, втім, і обіду або вечері).

4. Пий зелений чай. Чай прискорює метаболізм і сприяє спалюванню жиру.

5. Снідай сидячи. Яким би метушливим не здавалася ранок, знайди 10 хвилин, щоб поїсти спокійно. Сядь за стіл і зосередься на їжі.

6. Прокидайся раніше. Статистика показує, що ті, хто встає рано, виглядають стрункішими і щасливішими.

7. Регулярно зважуйся. Це допоможе не забувати про необхідність харчуватися правильно. Заодно ти ніколи не станеш одним з тих, хто раптово набрав 15 зайвих кілограмів.

8. Випий склянку води. Вода і освіжить, і прискорить метаболізм, і підвищить працездатність. Виробити звичку пити більше води.

9. Не відокремлюй жовтки. Багато з тих, хто хоче схуднути, відмовляються від жовтків і їдять тільки білки. Однак жовтки, крім калорій і жиру, містять основну частину корисних речовин яйця. Краще з'їж менше яєць, але цілком.

10. У будь-якому випадку висипайся. Якщо ти вирішиш встати раніше, щоб зайнятися спортом, приготувати смачний сніданок або помедитувати, пам'ятай, що для цього потрібно раніше лягти. Спи стільки, скільки необхідно, щоб весь день залишатися бадьорим і повним сил.