Ранкові звички, які зроблять день продуктивним


Чим темніше та холодніше за вікном, тим менше нам хочеться вилазити з ліжка і починати цей довгий день. Зранку потрібно дотримуватись кількох ритуалів, щоб весь день не минув дарма, а ви були повні сил та енергії.

Вигадайте для чого прокидатись

Вам має хотітись швидше встати зі ліжка! Це не просто, але підіть на хитрість. Робіть зранку те, що ви не можете робити протягом дня. Наприклад, якщо ви обмежуєте себе у солодощах, то дозволяйте собі зранку смачний круасан, пише сайт 24.

"Золотий час" зранку

Вважається, що перша година після пробудження – дуже важлива. Цей час бажано присвятити саморозвитку і роботі над собою, медитації, написанню особистих заміток або читанню книги.

Використовуй формули самонавіювання

Формули самонавіювання – це так звані афірмації, які допомагають людині позбутися негативних думок і налаштуватися на позитивну хвилю. Тому вранці дійсно корисно говорити собі позитивні твердження, наприклад: "Кожен мій день - це свято!", "Щодня я насолоджуюся життям" тощо.

Плануйте

Ранок – найкращий час для планування. Саме в цей час доби ефективно ставити цілі на день і планувати програму їх реалізації.