Раптово помер колишній депутат Івано-Франківської міськради Володимир Чорноус


Передчасна смерть настигла Володимира Чорноуса ввечері 20 листопада на баскетбольному майданчику.

Йому було 50 років, пише ГК.

Відомо, що він багато займався спортом. Майже щодня грав баскетбол.

Біографія

Народився 23 квітня 1967 року в місті Івано-Франківську Івано-Франківської області УРСР. Громадянин України з 1991 року. Постійно проживаю на території держави Україна з моменту проголошення її незалежності.

Освіта та трудова діяльність.

У 1984 році закінчив Івано-Франківську середню школу № 10 із золотою медаллю.

Освіта вища. У 1995 році закінчив Львівський державний університет ім. І.Франка (спеціальність «Правознавство», кваліфікація: спеціаліст-юрист).

У 2003 році з відзнакою закінчив Всеукраїнську школу молодіжних лідерів (спеціальність «Управління молодіжною організацією», кваліфікація: бакалавр).

У 2005 році закінчив Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу (спеціальність «Державна служба», кваліфікація: магістр).

У 2005 році з відзнакою закінчив Івано-Франківський національний університет ім. В.Стефаника (спеціальність «Педагогіка і методика середньої освіти. Фізична культура», кваліфікація: спеціаліст).

У 1984-1990 роках працював столяром на Івано-Франківському заводі «Позитрон» (з перервою в 1985-1987 роках на службу в Збройних Силах).

У 1990-1993 роках – керівник Івано-Франківського філіалу кооперативу «Азія», голова кооперативу «Тайфун».

У 1993-1997 роках – юрисконсульт управління штабу армійського корпусу, облвійськомату, військових частин Івано-Франківського гарнізону.

З 1996 року – на педагогічній роботі:

асистент кафедри правознавства, асистент кафедри документознавства Івано-Франківського державного технічного університету нафти і газу (1996-2000);

старший викладач кафедри конституційного, міжнародного та адміністративного права Прикарпатського національного університету ім. В.Стефаника (2000-2008);

старший викладач кафедри теорії та історії держави і права Івано-Франківського факультету Національного університету «Одеська юридична академія» ( з 2008 року і дотепер).

Громадська діяльність.

Депутат Івано-Франківської міської ради, член фракції «УДАР-Громадський форум», заступник голови депутатської комісії мандатної, з питань депутатської діяльності, етики, захисту прав людини, законності, взаємодії з правоохоронними органами та засобами масової інформації.

Голова тимчасової депутатської контрольної комісії з вивчення і перевірки матеріалів, викладених у публікаціях ЗМІ, щодо фактів можливих зловживань з використанням бюджетних коштів.

Керівник безкоштовної юридичної приймальні ГО «Громадський форум Івано-Франківська».

Сімейний стан.

Одружений. Дружина – Чорноус Людмила Валеріївна 1972 року народження.