«Регіонал» підтвердив, що в Києві перебуває «Беркут» з Дніпропетровська


Нардеп-«регіонал» Олег Царьов повідомляє, що дніпропетровський «Беркут» не постраждав під час подій на Банковій

Як стало відомо «Дніпропетровськ. Коментарі» нардеп-«регіонал» Олег Царьов розмістив на своїй сторінці у Facebook фотографію з бійцями дніпропетровського «Беркута», які брали участь у подіях на Банковій.

«Під Верховною Радою поспілкувався з «Беркутом». Хлопці з Чернігова поскаржилися, що пораненому бійцю розтрощили п´яту.... Хлопці з розбитими арматурою ногами, у одного міліціонера відкритий перелом ноги. Кілька людей з поламаними щелепами. Одному хлопцеві проткнули щелепу арматурою. Всі були змушені відправлятися в свої регіони.

 Я знайшов моїх дніпропетровців. У них поранених немає. Обмінялися телефонами з полковником Андрієм Ткаченком. Домовилися, що якщо у когось із наших будуть проблеми, мені вони подзвонять», - йдеться в повідомленні на сторінці в Facebook Олега Царьова.

Слід зазначити, що на прес-конференції керівник дніпропетровського міського МВС Петро Чистяков повідомив, що він не має інформації про те, де перебуває дніпропетровський «Беркут», оскільки він йому не підпорядковується.

Нагадаємо, як раніше повідомляли «Дніпропетровськ.Коментарі», в ході протестних акцій у Києві постраждали кілька десятків українських та іноземних журналістів. Причому більшість із постраждалих побиті співробітниками «Беркута».

Як повідомляли «Коментарі», за даними КМДА, за останню добу в Києві у «швидку» звернулися 165 осіб, постраждалих внаслідок протестних акцій. Із них 109 госпіталізовані.