Ріяфет Гасимов - забудовник фізкультурно-оздоровчого комплексу біля Івано-Франківського міського озера


За неофіційними даними кореспонденту «Бліц-Інфо» стало відомо ім’я забудовника фізкультурно-оздоровчого комплексу біля міського озера.

Як повідомили кореспонденту «Бліц-Інфо» забудовником комплексу є депутат Івано-Франківської міської ради від колишнього «Фронту змін» Ріяфет Гасимов.

Нагадаємо, минулого тижня до редакції «Бліц-Інфо» звернувся місцевий житель з повідомленням про масову вирубку дерев біля міського озера.

Кореспонденти «Бліц-Інфо» вирішили з’ясувати чому ж неподалік шкірзаводу вирубують здорові дерева. Побачене справді вразило і викликало чимало запитань. На них ми пішли шукати відповіді  у департамент комунального господарства, транспорту та зв’язку та департамент містобудування та архітектури міста Івано-Франківська.

В архітектурі охоче розказали про будівництво фізкультурно-оздоровчого. Однак, що стосується імені забудовника,його називати відмовились.

«Ми давали містобудівні умови та обмеження на будівництво фізкультурно-оздоровчого комплексу. Будівництво фізкультурно-оздоровчого комплексу, Франківськ вулиця Ленкавського в районі ВАТ «Плай», площа становить 1, 88 м2. Поверховість фізкультурно-оздоровчого комплексу 4-7 поверхів. Згідно документів має бути зал тенісу, тренажерний зал, ритмічної гімнастики, зал занять з хореографії, зал з фітнесу, зал для дитячих ігор, оздоровчої пластичної гімнастики, боротьби. По проекту це є оздоровчий комплекс », - зазначив начальник відділу генерального плану міста Олег Баран.

За документами справді будуватимуть фізкультурно-оздоровчий комплекс, але, що буде насправді - покаже час.