Роман Вірастюк проведе в Івано-Франківську ранкову зарядку для всіх бажаючих


Протягом серпня активісти однієї з молодіжних організацій провели опитування серед мешканців Прикарпаття з приводу того, чи займаються вони ранковою гімнастикою. Отримані результати продемонстрували, що понад 90% респондентів цього не роблять. Такі дані чітко підтверджують, що люди сьогодні свідомо занедбують своє здоров’я.

14 вересня з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту на території Івано-Франківщини (у всіх районних центрах та місті Івано-Франківську) відбудуться тематичні флеш-моби із масового зайняття ранковою гімнастикою, повідомляє кореспондент "Бліц-Інфо"

"Ця акція спрямована на посилення уваги людей до власного здоров'я та залучення їх до активного способу життя", - пояснюють організатори.

До участі в заході запрошуються всі бажаючі, адже ранкова гімнастика корисна людям різного віку, і починати займатися нею - ніколи не рано і ніколи не пізно.

В місті Івано-Франківську масове зайняття ранковою гімнастикою відбудеться на площі біля Івано-Франківського міського озера. Разом із жителями обласного центру ранковою гімнастикою будуть також займатися відомий спортсмен, срібний призер Чемпіонату Європи, гордість нашого краю Роман Вірастюк. Початок флеш-мобу о 9.00 год.