Розмова про альтернативну музику


Промприлад. Реновація запрошує на розмову на барі з Ляною Мицько про альтернативну музику

Дата: 16 листопада, 18.30 - 20.00
Локація: громадський ресторан Urban Space 100

Як звучить сучасне місто? Хтось потрапляє в ефіри радіостанцій і збирає великі концертні майданчики, а хтось обирає нетипові локації для виступів і користується можливістю онлайн продажів музики. Як працює музична індустрія за сучасних умов і які інструменти є у молодих виконавців, щоб заявити про себе?  

16 листопада пропонуємо поспілкуватися з Ляною Мицько - організаторкою фестивалів на території “!FESTrepublic Club”, яка раніше також працювала над розвитком концертного майданчику одного з найпопулярніших клубів Львова - “Underground”. Впродовж 8 років Ляна організовує у Львові події під загальною назвою «Лінія втечі». Це більш ніж 250 концертів молодих чи маловідомих гуртів. Весь цей час вона привчила львів’ян слухати нетипову музику, яка відрізняється від того, що потрапляє до ефіру радіостанцій.

Модеруватиме розмову Тарас Малий, учасник команди Urban Space Radio

Ми спробуємо відійти від звичного формату подій в Urban Space 100 і проведемо розмову просто за баром та поговоримо:

●     про альтернативну музичну культуру

●     про найпомітніші музичні середовища в українських сучасних містах

●     про львівський андеграунд та місцеву музичну спільноту

●     про те, як організувати музичну подію, а також про виклики і перспективи розвитку альтернативного музичного ландшафту у Франківську.

Вже в грудні у Івано-Франківську відбудеться знаковий концерт гурту “Вагоноважатые”, який є одним з найяскравіших представників української альтернативної сцени. Власне, цей bar-talk є частиною передпрограми та смакування цього концерту, а також частиною безстрокової програми “Як звучить (пост)індустріальний Івано-Франківськ?”. Програма реалізується громадською організацією “Інша Освіта” в рамках культурної стратегії навколо ревіталізації заводу Промприлад. Логістичні рішення забезпечує Агенція освітніх івентів “Інші”.