Розпочала роботу Громадська Рада при Міндоходів Прикарпаття


При Головному управлінні Міндоходів в Івано-Франківській області утворено Громадську раду, яку очолив голова Івано-Франківського територіального осередку Спілки податкових консультантів України Зіновій Швець.

Про це кореспондентові "Бліц-Інфо" повідомили в прес-служба Головного управління Міндоходів в Івано-Франківській області.

На засіданні затверджено персональний склад Громадської ради, до якої увійшли  33 представники інститутів громадянського суспільства області.

«Створення Громадської ради це не данина моді, нам важлива думка громадськості, -  зазначив начальник Головного управління Міндоходів в області Віктор Рахміль, - адже тільки через громадські організації можна здійснювати формування та реалізацію державної політики». 

Наступне засідання Громадської ради заплановано на вересень п.р.

Нагадаємо, відповідно до чинного законодавства Громадська рада - це постійно діючий колегіальний виборний консультативно-дорадчий орган, утворений для забезпечення участі громадян в управлінні державними справами, здійсненні громадського контролю за діяльністю органів виконавчої влади, налагодженні ефективної взаємодії і врахуванні громадської думки під час формування та реалізації державної політики.