Руслан Марцінків: Територія біля ратуші має бути пішохідною


Про це міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків повідомив під час своєї недільної онлайн-трансляції, відповідаючи на питання франківців.

Зокрема, Pavlo Svitlana Shcherbiak наголосили, що раніше мер зазначав, що в'їзд на територію ратуші для транспорту, які обслуговують магазини та готелі, буде безкоштовним, пише Бліц-Інфо.

"Пане мер, ви казали й писали, що заїзд на територію ратуші буде безкоштовним, для транспорту, які обслуговують магазини, готелі, які там знаходяться. Два молодика з будки, сказали, що безоплатний проїзд після 18.00, і без 20 грн не пропустять. А якщо я буду 10 разів привозити матеріал, або обладнання, я маю заплатити 200 грн ?? І чому знову підприємець ???",- питають франківці.

Водночас, очільник стверджує, що ніколи не писав та не казав про безоплатний проїзд. У відповідь на питання Марцінків зазначив:

"Чому підприємець? Ми оголосили новий відкритий конкурс, адже за рішенням суду, не може бути один заїзд, має бути і виїзд, тому була облаштована паркувальна зона. Підприємець виграв тендер. Година заїзду коштуватиме 20 гривень. І 40% з цих коштів йде до міського бюджету. Я вважаю, що це правильне рішення. Однак, в перспективі ця зона має бути пішохідною. Це моє бачення. У понеділок я збираю нараду щодо цього питання, де вирішиться, як працювати надалі".