СБУ розшукує двох осіб, що підозрюються у заволодінні чужим майном в особливо великих розмірах


СБУ розшукує двох осіб, що підозрюються у заволодінні чужим майном в особливо великих розмірах шляхом зловживання своїм службовим становищем.

Службою безпеки України розшукується громадянин України, мешканець м. Тернополя, БІСКУПСЬКИЙ БОГДАН ВАСИЛЬОВИЧ, 04 травня 1965 року народження, який підозрюється у заволодінні чужим майном в особливо великих розмірах шляхом зловживання своїм службовим становищем, легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом та службовому підробленні, що спричинило тяжкі наслідки, тобто у вчинені злочинів, передбачених ч.5 ст.191, ч.1 ст.209 та ч.2 ст.366 Кримінального кодексу України.

Службою безпеки України розшукується громадянка України, мешканка с. Білокриниця Кременецького району Тернопільської області, ФЕЩУК ЛІДІЯ МИКОЛАЇВНА, 12 серпня 1956 року народження, яка підозрюється у заволодінні чужим майном в особливо великих розмірах шляхом зловживання своїм службовим становищем та службовому підробленні, що спричинило тяжкі наслідки, тобто у вчинені злочинів, передбачених ч. 5 ст. 191 та ч. 2 ст. 366 Кримінального кодексу України.

У випадку, якщо кому-небудь відоме місце знаходження  Фещук Л.М. або Біскупського Б.В., просимо терміново повідомити чергового по Управлінню СБ України в Івано-Франківській області за тел.:  (0342) 59-03-03 (цілодобово), або органи внутрішніх справ за тел.: 102