Що думають франківці про своє місто. Дослідження.


Сьогодні, 5 грудня в Івано-Франківську презентували результати дослідження "Соціальний портрет франківця".

Соціологічне дослідження провели студентки 4 курсу філософського факультету ПНУ, інформує кореспондентка Бліц-Інфо. За даними опитування вдалось визначити з чим у містян асоціюється Івано-Франківськ.

Відповіді різноманітні: для когось - це культурне та розвинене місто із домашнім затишком, комфортом та спокоєм. Для інших - місто для навчання, місто молодості, місто мрій та натхнення, можливостей для розвитку.

Також певна кількість містян назвала Франківськ приємий зеленим містом із великою кількістю парків, скверів. А хтось вважає його гармонійним, компактним сучасним європейським містом із привабливою архітектурою.

"Ще це релігійне місто, де люди з українською національною доброзичливістю, великодушні; місто мистецьких подій, фестивалів, вуличних музикантів. Проте у місті, на думку жителів, є проблеми із громадським транспортом (переповненість та застарілість), масовою стихійною торгівлею, якістю надання медичних послуг, інфраструктурою (стан доріг, затори). Кожен бачить місто по-різному для себе",- розповідає студентка 4 курсу філософського факультету ПНУ Марія Соломон.