Що спонукало школяра з Калуша напасти на вчительку?


Криваві малюнки в дитинстві - кривавий напад на вчительку. Журналісти відшукали у соцмережах сторінку матері 8-класника, який напередодні пробив стільцем голову вчительці, а потім ще і поранив ножицями на очах у всього класу.

У столичній школі №94 досі працює поліція, а із дітьми психолог. У  понеділок, восьмикласник кинув у вчительку стільцем, а потім підбіг і ще кілька разів вдарив ножницями. Із забоями голови та проколутою грудною клітиною вчителька пенсійного віку ще перебуває в лікарні.

Так само в лікарню напередодні в шоковому стані нападника відвезла мати.

Мама, як запевняє директор, була розгублена. Хоча ще чотири роки тому на своїй сторінці викладала малюнки сина - чорно-червоні кольори, кров, зброя, зомбі. Підписи англійською про складнощі і сум. “Міць. Твоя сила. Використай вчасно”, “Мистецтво війни”.

Вчителі у калуській школі де навчався раніше хлопчик також здивовані. Кажуть, якби побачили малюнки раніше обов'язково поспілкувались би з ним.

Шкільний психолог теж здивована, що хлопець здатен на агресію. Адже малим тулився до вчителів, вчився не найкраще, але поводився добре.