Що таке глобус-бар і навіщо він потрібний?


Ті, хто розбираються в хорошому алкоголі хочуть зберігати його у гідному місці. Оскільки елітні спиртні напої вимагають ретельного зберігання, то відповідно слід придбати темний і прохолодний бар. На жаль холодильник не завжди підходить для цього. Тому багато хто купує спеціальний глобус-бар, який вписується в інтер'єр і кабінету, і вітальні. У цьому матеріалі ми розповімо вам про даний виріб та про те, як правильно його вибрати і де купити.

Історія глобус-бару

У 1963 році італійський майстер з виготовлення меблів Італо Зоффолі переміг в конкурсі зі своїм неординарним виробом з дорогого дерева, яке було прикрашено стародавньою картою. Журі високо оцінили його оригінальний глобус-бар і незабаром такі вироби стали популярні на всій земній кулі. У сучасному світі такі моделі барів є справжнім брендом, який отримав величезну популярність.

Які бувають види глобус-барів?

Насправді дуже багато оригінальних варіантів таких барів. Ми розповімо вам про трьох найпопулярніших різновидах.

  1. Настільний бар. Цей виріб компактний і займає мінімум місця на робочому столі, але при цьому він буде зберігати в собі кілька пляшок хорошого алкоголю і келихи до нього, а також гармонійно впишеться в ділову атмосферу кабінету. Настільні глобус-бари мають міцну підставку, так що про падіння можете навіть не думати. Можна знайти найрізноманітніші моделі, які впишуться під будь-який стиль приміщення.
  2. Підлоговий бар. Він буде чудово виглядати в габаритних кабінетах або вітальнях. Виріб можна підібрати будь-якої висоти і ширини, а значить ви зможете якнайкраще його розмістити в приміщенні. Варто зазначити, що для підлогових глобус-барів існує безліч оригінальних підставок. Дуже популярна – Атлант, який тримає на собі земну кулю. Також популярністю користуються кутові підставки, завдяки яким можна заощадити місце. Колір класичних підлогових моделей – це кольори натуральних порід дерева, проте існують і інші, більш екстравагантні моделі.
  3. Глобус-бари з вбудованим столом. Такі вироби виготовляють орієнтуючись на невеликі зустрічі, де необхідно поставити щось крім алкогольних напоїв і мінімальних закусок. Завдяки різним розмірам вбудованого столу, на таку модель можна помістити і посуд, і закуски, і лід в посудинах, і кілька пляшок спиртних напоїв.

Однак варто пам'ятати, що вибір глобус-бару в будь-якому випадку залежить тільки від вашого смаку, вподобань і можливостей.

Відзначимо, що подібні оригінальні моделі – це аксесуар, який на підсвідомому рівні говорить про статус господаря і про його гарний смак. А тому ціни на такі вироби не дешеві. Однак у наш час можна знайти інтернет-магазини, які за доступними цінами роблять відмінні глобус-бари.

Перейшовши за посиланням підлогові глобус-бари ви зможете розглянути широкий асортимент барів, які зроблені з натуральних і якісних матеріалів.